Club Brugge-speler valt op in voorbereiding: “Hij is zo ongelofelijk goed”

Club Brugge-speler valt op in voorbereiding: “Hij is zo ongelofelijk goed”
Vrijdag 09 juli 2021 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge doet het voorlopig met dezelfde spelerskern als vorig jaar. Tot dusver kreeg zowat iedereen zijn kans in de voorbereiding. Tijdens de oefenpot tegen Zulte Waregem maakte één speler indruk: Daniel Perez.

Perez mocht halverwege invallen en wiste in zijn eentje de 0-1-achterstand van zijn ploeg uit. Met twee doelpunten hielp de Venezolaanse spits Club Brugge aan een 2-1-overwinning. Eerst omzeilde Perez de uitgekomen Bossut en later kopte hij zijn tweede hard tegen de netten.

Perez toonde zich een echte spits. De fans van blauw-zwart zijn onder de indruk van de Venezolaan, zo blijkt uit de reacties op sociale media. Op Facebook wordt Perez onder lof bedolven. "Wat een geweldige match van Perez", reageert een Club-fan.

"Remember Carlos Bacca"

“Knappe goals”, “Hij is ongelofelijk goed” en “Er zit echt iets in deze kerel”, lezen we verder nog op de sociale netwerksite. “Ik zou Perez dit seizoen alle kansen geven. Dit is zijn jaar van de doorbraak”, voegt iemand anders er nog aan toe.

“Clement, deze Perez is een basisspeler in wording. Remember Carlos Bacca”, merkt iemand anders fijntjes op. “Hij kan perfect naast of rond Bas Dost spelen in een 4-4-2”, denkt iemand anders.

De twee goals van Perez:

Poll: Denk jij dat Perez komend seizoen al basisspeler gaat zijn bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024