‘Real Madrid en Carlo Ancelotti hebben beslist over vertrek Thibaut Courtois’

‘Real Madrid en Carlo Ancelotti hebben beslist over vertrek Thibaut Courtois’
Vrijdag 09 juli 2021 - 09:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois (29) speelde een sterk EK, maar strandde met de Rode Duivels uiteindelijk in de kwartfinales. Binnenkort gaat zijn focus terug op Real Madrid, waar hij met Carlo Ancelotti een nieuwe hoofdcoach tegen het lijf loopt.

Ancelotti werd een tijdje geleden gepresenteerd als nieuwe T1 van Real Madrid. De Italiaan volgt clublegende Zinédine Zidane op. Ancelotti zal zijn eigen accenten leggen en dus is de vraag of er nog grote namen gaan vertrekken.

Her en der werd er gesproken over een grote kuis in de kleedkamer van Real Madrid, maar zover zal het wellicht niet komen. En Courtois hoeft zich al helemaal geen zorgen te maken over zijn positie. Hij ligt in de bovenste schuif bij de nieuwe coach, zo blijkt.

Marca meldt dat Courtois ook onder Ancelotti de onbetwiste nummer 1 zal zijn. De nieuwe trainer van Real Madrid twijfelt niet aan Courtois en zal onze landgenoot onder geen beding laten vertrekken. Een transfer is niet aan de orde, want Ancelotti wil geen andere doelman dan Courtois.

Leider

Toen Courtois in 2018 arriveerde in Madrid waren er aanvankelijk veel twijfels. Die twijfels speelde de Rode Duivel echter van zich af en ondertussen is hij één van de belangrijkste spelers van Real Madrid geworden. Na het vertrek van Sergio Ramos wordt Courtois zelfs meer dan ooit één van de grote leiders in de kleedkamer.

Poll: Vind jij Thibaut Courtois de beste doelman ter wereld?

TAGS  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  Real Madrid

donderdag 11 augustus 2022

woensdag 10 augustus 2022

dinsdag 9 augustus 2022

maandag 8 augustus 2022