‘PSG is niet te stoppen en maakt werk van volgende stunttransfer’

‘PSG is niet te stoppen en maakt werk van volgende stunttransfer’
Donderdag 08 juli 2021 - 22:00   I   door Redactie

Paris Saint-Germain is uit op revanche. Afgelopen seizoen greep PSG niet alleen naast de eindzege in de Champions League, maar werd het ook geen kampioen in de Ligue 1. En dus gaan de bazen van de Parijse grootmacht deze zomer veel geld uitgeven.


Met Georginio Wijnaldum (Liverpool), Achraf Hakimi (Inter) en Sergio Ramos (Real Madrid) strikte PSG tot dusver al drie grote namen. Wijnaldum en Ramos waren einde contract bij hun vorige broodheer en kwamen gratis over. Voor Hakimi telde PSG 60 miljoen euro neer.

Nu maakt PSG volgens divers Franse media al werk van zijn volgende stunttransfer. ESPN meldt dat PSG vol voor Paul Pogba gaat. De 28-jarige middenvelder is net zijn laatste contractjaar ingegaan bij Manchester United en wil vertrekken.

Gesprekken

Er zijn momenteel nog gesprekken aan de gang tussen Manchester United en Pogba, maar de speler is niet zinnens om zijn overeenkomst te verlengen. Meer zelfs: Pogba’s zaakwaarnemer Mino Raiola sprak vorige maand in Monaco al met PSG over een transfer.

Het heeft er dan ook alle schijn van dat Pogba zijn loopbaan gaat vervolgen in de Ligue 1. Momenteel is het nog niet duidelijk of Manchester United wil meewerken aan een vertrek van de Franse wereldkampioen. Als Pogba niet wil verlengen en United wil nog een transfersom vangen, moét het de speler wel verkopen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

TAGS  I  PSG  I  Liverpool  I  Manchester United  I  Inter  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024