Martínez is duidelijk over zijn toekomst bij Rode Duivels: "Dan vertrek ik"

Martínez is duidelijk over zijn toekomst bij Rode Duivels:
Donderdag 08 juli 2021 - 13:14   I   door Redactie

Roberto Martínez heeft zich donderdagnamiddag, tijdens een persmoment dat door de Belgische Voetbalbond (KBVB) werd belegd, uitgesproken over zijn toekomst als bondscoach. Martínez liet er geen twijfel over bestaan dat hij voorlopig aanblijft als selectieheer van onze nationale ploeg.

"Ik vind het moeilijk om over mezelf en mijn toekomst te praten", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Martínez. "We willen een high performance-omgeving creëren. Het gaat niet over mij persoonlijk."

De bondscoach voegde er vrijwel meteen aan toe dat hij enkel zal vertrekken als hij de Rode Duivels niets meer kan bijbrengen. "Op het moment dat ik voel dat ik niks meer kan bijdragen, zal ik vertrekken. Maar nooit om andere redenen."

"Ik ben teleurgesteld"

"We willen ons nu kwalificeren voor het WK in Qatar", ging Martínez verder. "Er is veel gepraat over mijn toekomst. Zelfs tijdens het toernooi. Ik ben teleurgesteld na EURO 2020."

"Maar daarna moet je rechtstaan en focussen op de volgende wedstrijden die wachten. In oktober wacht de Nations League al en daarvoor nog de WK-kwalificatiewedstrijden", aldus de Spanjaard nog.

Poll: Vind jij Roberto Martínez de juiste man om de Rode Duivels te blijven leiden?

TAGS  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024