‘Lionel Messi heeft keuze gemaakt en tekent bij déze topclub’

‘Lionel Messi heeft keuze gemaakt en tekent bij déze topclub’
Donderdag 08 juli 2021 - 12:00   I   door Redactie

Het contract van Lionel Messi (34) bij Barcelona is afgelopen en dus is de Argentijn momenteel een vrije speler. Iets waar echter snel verandering in zal komen, zo blijkt. Messi heeft een beslissing over zijn toekomst genomen.

De voorbije weken werd Messi nog nadrukkelijk aan een overstap naar Paris Saint-Germain gelinkt. Neymar zou zijn maatje maar wat graag verwelkomen bij PSG. Eén probleem: Messi is niet overtuigd. Hij zou niet naar Parijs willen verhuizen.

Ook een overstap naar Manchester City of Inter, twee ploegen die eveneens erg geïnteresseerd waren of zijn, is geen optie meer voor Messi. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat De Vlo gaat bijtekenen bij Barcelona.

2023

Messi zou aan de clubleiding van Barça laten weten hebben dat hij in Camp Nou wil blijven. De aanvaller zou heel binnenkort zijn krabbel zetten onder een nieuwe overeenkomst tot medio 2023.

Het zou slechts een kwestie van dagen zijn vooraleer Barcelona en Messi het nieuws officieel maken. Wellicht volgt er na de finale van de Copa America - nu zondag - witte rook omtrent de toekomst van Messi.

TAGS  I  Barcelona  I  PSG  I  Manchester City  I  Inter

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024