Wesley Hoedt doet opmerkelijke uitspraken over Club Brugge: "Nooit"

Wesley Hoedt doet opmerkelijke uitspraken over Club Brugge:
Donderdag 08 juli 2021 - 09:00   I   door Redactie

Wesley Hoedt tekende recent een contract bij RSC Anderlecht. De speler kwam definitief over van Southampton. En dat terwijl ook Club Brugge niet zo lang geleden nog interesse toonde in de Nederlandse verdediger.

In een gesprek met Het Nieuwsblad praat Hoedt over de interesse van Club Brugge. "Club Brugge, dat was vorige zomer. Alle credits voor hen, hoor. Brugge deed het de voorbije jaren geweldig, maar ze houden België in hun greep", reageert Hoedt.

"Bij zowat elke speler die goed presteert, kijken ze hoever ze kunnen gaan. Wat mij betreft, was dat nooit een optie. Antwerp heb ik deze zomer niet gehoord. Eigenlijk is het al twee jaar Anderlecht dat aan mijn mouw trekt."

Stabiliteit

“Mijn overgang naar Anderlecht is een totaalpakket", legt Hoedt nog uit. "In 2017 maakte ik een toptransfer naar Southampton. Ik begon er goed met 36 matchen in de Premier League, maar daarna werd ik jaar na jaar uitgeleend. Pas op, ik kende een mooi seizoen bij Antwerp en vorig jaar nog bij Lazio in de Champions League."

Hoedt is duidelijk in de wolken met zijn terugkeer naar ons land. "Nu wilde ik stabiliteit. Anderlecht wou me heel graag en bood een contract tot 2025. In België kan ik meespelen voor de prijzen én mijn kinderen meer zien."

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Southampton

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024