'Club Brugge wil vriend en vijand verbazen met deze inkomende toptransfer'

'Club Brugge wil vriend en vijand verbazen met deze inkomende toptransfer'
Dinsdag 06 juli 2021 - 21:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge is het vooralsnog wachten op inkomende toptransfers. De Belgische landskampioen neemt ruimschoots de tijd om nieuwe spelers aan te trekken. De jongste dagen duiken echter steeds meer namen van targets op.

Zo meldt Estadio Desportivo dat Club Brugge op Oussama Idrissi (25) aast. Idrissi is eigendom van Sevilla, dat vorig jaar in oktober nog 12 miljoen euro betaalde aan AZ om Idrissi over te nemen. In Spanje kon de vleugelaanvaller zich echter nooit doorzetten.

Het voorbije halve seizoen kwam Idrissi op uitleenbasis uit voor Ajax. Ook in Amsterdam kwam de 25-jarige dribbelaar weinig aan spelen toe. Idrissi verscheen over alle competities heen amper één keer aan de aftrap en mocht dertien keer invallen.

Na een een tegenvallend seizoen is Idrissi nu op zoek naar eerherstel. De man die tussen 2018 en 2020 het mooie weer maakte bij AZ zoekt naar een club waar hij opnieuw plezier aan het voetbal kan beleven. Club Brugge zou de speler een reddingsboei willen toegooien.

8 miljoen

Goedkoop zal Idrissi echter niet zijn. Zijn marktwaarde bedraagt nog steeds 8 miljoen euro en zijn contract bij Sevilla loopt nog door tot medio 2025. Een uitleenbeurt, eventueel met een aankoopoptie, behoort tot de mogelijkheden.

Poll: Zou dit een goede aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sevilla  I  Ajax  I  AZ

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024