Paniek slaat toe na EK met Rode Duivels: ‘Grote zorgen om Kevin De Bruyne’

Paniek slaat toe na EK met Rode Duivels: ‘Grote zorgen om Kevin De Bruyne’
Dinsdag 06 juli 2021 - 16:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne (30) heeft een erg lastige periode achter de rug. De Rode Duivel sukkelde met blessures en greep zowel met Manchester City (Champions League) als de Rode Duivels (EK) naast de beoogde hoofdprijs. En zelfs na de EK-exit wordt het voorlopig nog niet beter voor KDB…

In Engeland maakt men zich immers grote zorgen over De Bruyne. De middenvelder gaf na afloop van België-Italië toe dat hij in het voorgaande duel met Portugal een scheur in de ligamenten van zijn enkel had opgelopen. “Het is een mirakel dat ik enkele dagen later alweer kon spelen”, liet KDB optekenen.

Het is over die blessure dat er nu flink wat commotie is ontstaan in Engeland. Bij Manchester City zouden ze er immers niet mee gediend zijn dat er zo’n risico werd genomen met De Bruyne - nog steeds hun beste en belangrijkste speler.

Competitiestart

Verschillende kranten en websites vragen zich af of De Bruyne de start van het nieuwe seizoen in de Premier League, op 14 augustus, wel gaat halen. “Manchester City maakt zich grote zorgen over De Bruyne”, lezen we bijvoorbeeld bij enkele websites.

Tegen Italië kon de middenvelder niet verstoppen dat hij geen 100% fit was. Maar het is en blijft voorlopig afwachten op nieuws omtrent de blessure van De Bruyne. Momenteel geniet de Rode Duivel van wat welverdiende vakantie.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Italië  I  Manchester City  I  KRC Genk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024