Real Madrid beeft: ’Deze topclub plots in poleposition voor Kylian Mbappé’

Real Madrid beeft: ’Deze topclub plots in poleposition voor Kylian Mbappé’
Dinsdag 06 juli 2021 - 15:00   I   door Redactie

Waar zien we Kylian Mbappé (22) de komende jaren uitpakken met rushes en dribbels en doelpunten maken? Mbappé ligt nog één jaar onder contract bij Paris Saint-Germain, maar staat op vertrekken.

Als PSG nog iets wil verdienen aan zijn sterspeler, dan moét het iets doen. Mbappé deze zomer, of ten laatste in januari, verkopen is een must. Lange tijd leek Mbappé op weg naar Real Madrid, maar het staat nog niet vast dat De Koninklijke de strijd om de spits gaat winnen.

ESPN meldt dat Liverpool nu plots in poleposition ligt om Mbappé aan te trekken. The Daily Mirror voegt eraan toe dat Liverpool van plan is om een move te maken. The Reds willen geen tijd verspillen en de onderhandelingen met PSG en Mbappé starten.

Minimum 100 miljoen

The Daily Mirror meldt dat Liverpool een goede kans maakt om Mbappé naar Anfield Road te lokken. Al zal het wel flink moeten dokken voor de Fransman. Ondanks het feit dat Mbappé volgende zomer einde contract is, wil PSG de jackpot - minimum 100 miljoen en wellicht een pak meer - voor zijn speler.

Mbappé zelf heeft altijd laten doorschemeren dat het zijn droom is om op een dag voor Real Madrid uit te komen. Toch zou het 22-jarige wonderkind niet weigerachtig staan tegenover een transfer naar Liverpool. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

TAGS  I  Real Madrid  I  Liverpool  I  PSG

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024