'Paul Pogba, Lionel Messi en Sergio Ramos samen op weg naar déze club'

'Paul Pogba, Lionel Messi en Sergio Ramos samen op weg naar déze club'
Dinsdag 06 juli 2021 - 12:00   I   door Redactie

Lionel Messi (34), Sergio Ramos (35) en Paul Pogba (28) zouden volgend seizoen bij dezelfde club kunnen spelen. Paris Saint-Germain maakt alleszins serieus werk van de komst van de drie topspelers.

Sergio Ramos is na zijn vertrek bij Real Madrid een vrije speler. De Spanjaard bereikte volgens L’Équipe al een akkoord met PSG over een contract van twee seizoenen. Dinsdag zou Ramos medisch gekeurd worden.

Verder hoopt PSG met Messi nog een transfervrije topspeler aan te trekken. Barcelona heeft er dan wel goede hoop op dat het Messi alsnog langer aan zich kan binden, de Catalanen kijken toch maar beter uit hun doppen. PSG zou Messi een voorstel willen doen. En de Parijzenaars hebben geld genoeg.

Ook Pogba én Donnarumma?

Dat PSG serieus op dreef is tijdens deze transferperiode, blijkt ook uit de geruchten omtrent Pogba. Het Franse RMC meldt dat PSG en Pogba al aan het praten zijn over een deal. Pogba wil alvast graag terug naar zijn vaderland. Manchester United wil eventueel wel meewerken aan een transfer.

 

PSG trok eerder al de transfervrije Georginio Wijnaldum aan en staat ook op het punt om Achraf Hakimi los te weken bij Inter. Verder is en blijft ook Gianluigi Donnarumma nadrukkelijk in beeld. Al zal dat dossier pas na Donnarumma’s EK met Italië in een stroomversnelling komen.

TAGS  I  PSG  I  Real Madrid  I  Barcelona  I  Inter  I  AC Milan  I  Liverpool  I  Manchester United

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024