'Jérémy Doku staat voor supertransfer van 50 miljoen'

'Jérémy Doku staat voor supertransfer van 50 miljoen'
Zondag 04 juli 2021 - 08:30   I   door Redactie

De Rode Duivels werden tijdens de kwartfinales van het EK uitgeschakeld, maar één speler heeft tegen Italië indruk gemaak: Jérémy Doku. De 19-jarige vleugelaanvaller dreef de Italianen bij momenten tot wanhoop en dat zag de héle wereld.

Britse media melden dat de goede prestaties bij de Rode Duivels Doku aan een grote transfer kunnen helpen. Zo zou Liverpool opnieuw aan de snelle winger denken. In het verleden grepen The Reds nog naast een piepjonge Doku, toen die besliste om Anderlecht trouw te blijven.

Het is een publiek geheim dat Liverpool-coach Jürgen Klopp een groot bewonderaar is van Doku. De Duitse oefenmeester ziet in Doku iemand die in de voetsporen van Mohamed Salah kan treden. Klopp wil Doku héél graag aan zijn kern toevoegen. Liefst zo snel mogelijk.

50 miljoen

Liverpool zou actie willen ondernemen in het dossier. De Engelsen zouden van plan zijn om een bod van om en bij de 50 miljoen euro uit te brengen op Doku. Of Stade Rennes wil meewerken aan een deal, is nog niet geweten. Doku zelf is alvast gecharmeerd door de interesse.

Poll: Denk jij dat Doku klaar is voor een topclub als Liverpool?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Stade Rennes  I  Liverpool

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022