Annelien Coorevits laat zich uit over relatie met Deschacht: "Altijd op mijn hoede"

Annelien Coorevits laat zich uit over relatie met Deschacht:
Zaterdag 03 juli 2021 - 18:00   I   door Redactie

Olivier Deschacht (40) en Annelien Coorevits (34) gingen in de zomer van 2019 uit elkaar. En met die breuk hebben beiden het lange tijd moeilijk gehad. Al bouwt de West-Vlaamse schone nu wel aan een nieuwe toekomst.

In De Krant van West-Vlaanderen laat Coorevits zich daarover uit. De pijn van een verloren liefde. “Ik sta niet meer te bleiten onder de douche." Dat is toch al iets, maar zegt ze ook: "Door wat er is gebeurd, zal ik altijd op mijn hoede zijn voor ik aan een nieuwe relatie begin."

Deschacht gaf eerder al toe dat hij zich na zijn vertrek bij Anderlecht liet gaan. "Eigenlijk wou ik alleen zijn, maar dan ging ik naar plaatsen waar een getrouwde man niet hoeft te zijn." Duidelijke taal. En in nieuw 'bedrog' heeft Coorevits duidelijk geen zin meer.

"Als ik ooit een nieuw lief neem, moet het een West-Vlaming zijn", flapt Coorevits er er ook uit in het weekblad. Want de enige reden waarom ze nu nog altijd in het Gentse woont is dat de school van haar kinderen Elena (10) en Luis (6) in Destelbergen ligt, waar ze dicht in de buurt van Deschacht is blijven wonen.

Zo goed en zo vrij

"Maar dát ik terugkeer, staat vast. Mijn droom, al wordt het misschien een tienjarenplan, is een fermette. Met twee honden, kippen en nog een paar beesten. En ergens in het Kortrijkse. We hadden laatst een reünie met alle vrienden van toen; ik heb mij in járen niet zo goed en zo vrij gevoeld." Ook dat zegt al genoeg.

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024