'Arsenal haalt na Sambi Lokonga nóg een sterkhouder weg bij Anderlecht'

'Arsenal haalt na Sambi Lokonga nóg een sterkhouder weg bij Anderlecht'
Zaterdag 03 juli 2021 - 17:00   I   door Redactie

Anderlecht is druk bezig om zich te versterken met het oog op volgend seizoen, maar moet tegelijkertijd ook opletten dat het naast Albert Sambi Lokonga niet nog een sterkhouder verliest.

Dat de middenvelder vertrekt is een zo goed als uitgemaakte zaak. Arsenal biedt hem een vijfjarig contract tot 2026 en ook de onderhandelingen met RSCA zitten in de laatste rechte lijn. De Brusselaars krijgen zo’n 17,5 miljoen euro en circa 4 miljoen aan potentiële bonussen.

Aan geld geen gebrek dus in Londen. En na het magere voorbije seizoen zijn The Gunners tot extra inspanningen bereid om zich zo veel mogelijk te versterken. Dus hebben ze - wellicht terwijl ze Sambi Lokonga aan het scouten waren - ook hun oog laten vallen op Yari Verschaeren.

Britse media melden immers dat de nog altijd maar 19-jarige Rode Duivel van dichtbij gevolgd wordt door de Engelse topclub en mogelijk ook de verhuis maakt. Al zal Arsenal dan nog dieper in de buidel mogen tasten. Verschaeren verlengde recent zijn contract tot 2024.

Poll: Mag Anderlecht Verschaeren volgens jou ook laten gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Arsenal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024