Mancini zegt wat geen enkele Italiaan durft te zeggen over De Bruyne en Hazard

Mancini zegt wat geen enkele Italiaan durft te zeggen over De Bruyne en Hazard
Donderdag 01 juli 2021 - 19:35   I   door Redactie

Roberto Mancini liet daags voor de kwartfinale tussen België en Italië zijn licht schijnen over de Rode Duivels. En uiteraard kwam ook de situatie van onze zorgenkinderen Kevin De Bruyne en Eden Hazard aan bod.

Mancini is een klassevent en dat zette hij donderdagavond nog eens in de verf tijdens het vooruitblikken op België-Italië. "Als liefhebber van mooi voetbal hoop ik dat ze gaan spelen. Het zijn twee grote kampioenen", vertelde Mancini bij Sporza over Hazard en De Bruyne.

Het zijn woorden die geen enkele Italiaan dezer dagen in de mond durft te nemen. De fans van La Squadra Azzurra hopen ongetwijfeld dat De Bruyne en Hazard niét tijdig opgelapt geraken voor het duel tegen hun ploeg. "Maar volgens mij zullen ze er alles aan doen om klaar te zijn", voegde Mancini er nog aan toe.

Foutjes

Besluiten deed Mancini met mooie woorden voor Romelu Lukaku. "Misschien is hij één van de beste spitsen ter wereld op dit moment. We zullen collectief een sterke wedstrijd moeten spelen. Met weinig foutjes, want ander straffen spelers als Lukaku dat af."

TAGS  I  Rode Duivels  I  Italië  I  Manchester City  I  KRC Genk  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024