'Martínez zet deze bankzitter zo goed als zeker in de ploeg tegen Italië'

'Martínez zet deze bankzitter zo goed als zeker in de ploeg tegen Italië'
Dinsdag 29 juni 2021 - 09:00   I   door Redactie

Het is puzzeltijd voor Roberto Martínez. In aanloop naar de kwartfinale tegen Italië moet onze bondscoach enkele lastige vraagstukken oplossen. De kans is groot dat Martínez een vervanger moet vinden voor Eden Hazard.

Hazard moest tegen Portugal met last aan de hamstring naar de kant. Het wordt kort dag om hem wedstrijdfit te krijgen voor de kraker van komende vrijdag, zo werd al duidelijk. Het maakt dat Martínez al nadenkt over de vervanging van Hazard.

Volgens de Franstalige krant La Dernière Heure is het al zo goed als zeker dat Yannick Carrasco zal starten tegen Italië. De vleugelaanvaller van Atlético Madrid is de eerste in lijn om Hazard te vervangen.

Motor sputtert

Carrasco heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij Atlético, maar op dit EK sputterde zijn motor. In de groepsfase kon Carrasco geen indruk maken en tijdens zijn invalbeurt tegen Portugal viel de winger vooral op door de verkeerde keuzes te maken.

Het neemt niet weg dat Martínez nog steeds hard in Carrasco gelooft. Tegen Italië kan de Rode Duivel mogelijk alle twijfels van zich afspelen. Tenzij Hazard alsnog fit geraakt, natuurlijk.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Italië  I  Atlético Madrid  I  Real Madrid  I  KRC Genk  I  Manchester City

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024