Thomas Kaminski vervangt geblesseerde Simon Mignolet bij Rode Duivels

Thomas Kaminski vervangt geblesseerde Simon Mignolet bij Rode Duivels
Maandag 28 juni 2021 - 17:44   I   door Redactie

Pech voor Simon Mignolet. De doelman van Club Brugge is zodanig geblesseerd dat zijn EK erop zit. Omdat het toegelaten is een keeper te vervangen, roept Roberto Martínez nu Thomas Kaminski op.

Mignolet bezeerde zich tijdens de opwarming van België-Portugal aan de knie en moet nu noodgedwongen de selectie verlaten. Voor hem is het EK dus definitief voorbij. Roberto Martínez bleef niet bij de pakken zitten en riep meteen Thomas Kaminski terug uit vakantie om de Club Brugge-doelman te vervangen.

Dat betekent dat Matz Sels een rij opschuift in de hiërarchie en tweede doelman wordt achter Thibaut Courtois. Kaminski, tegenwoordig aan de slag bij het Engelse Blackburn Rovers, wordt dus derde keeper.

(LEES VERDER ONDER DE AFBEELDING)

Mignolet zelf nam op Twitter afscheid van de Rode Duivels: "Ontgoocheld dat ik me door een blessure moet terugtrekken. Ik zal hun twaalfde man blijven voor de rest van het toernooi, al zal het vanaf nu dus wel van thuis uit zijn."

TAGS  I  Rode Duivels  I  Portugal  I  Italië  I  Frankrijk  I  Spanje  I  Nederland  I   Engeland  I  Blackburn Rovers  I  Club Brugge

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023