Karl Vannieuwkerke zet Wesley Sonck flink op zijn plaats in Villa Sporza

Karl Vannieuwkerke zet Wesley Sonck flink op zijn plaats in Villa Sporza
Zondag 27 juni 2021 - 15:00   I   door Redactie

In Villa Sporza wordt dagelijks gesproken over het reilen en zeilen bij de Rode Duivels. In aanloop naar de 1/8ste finale tegen Portugal was de situatie van Eden Hazard de voorbije dagen één van de hete hangijzers.

Presentator Karl Vannieuwkerke vroeg aan zijn gasten of zij Hazard aan de aftrap zouden brengen tegen Portugal. Analist Wesley Sonck reageerde vrijwel onmiddellijk. “Er is maar één iemand die daar een antwoord op kan geven en dat is de coach”, klonk het nogal geërgerd.

"Dan moeten we geen analyses meer doen"

Sonck leek de vraag van Vannieuwkerke maar niets te vinden, maar de presentator reageerde op zijn beurt dan weer geërgerd op de reactie van Sonck. “Als je op niets antwoorden wil geven, moeten we ook geen analyses meer doen”, reageerde Vannieuwkerke.

Waarna Sonck zijn mening over de bekritiseerde Hazard onderbouwde. “Ik bedoel dat het allemaal afhangt van wat je verwacht van Hazard. Je kan verwachten dat hij drie goals maakt en drie assists geeft. Dan is hij uiteraard niet geslaagd tegen Finland. Het hangt er dus van af wat je van hem verwacht.”

Volgens collega-analist Mo Messoudi moet Hazard niet starten tegen Portugal. “Hij heeft één keer de negentig volgemaakt tegen Finland en daar ben ik blij mee. Maar of dat genoeg is om hem in de 1/8ste finale te laten starten… Dat denk ik niet. Ik denk niet dat je Hazard daar een plezier mee doet.”

Poll: Vind jij Wesley Sonck een goede analist?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Finland  I  Portugal  I  Club Brugge  I  KRC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024