Boskamp ziet één gigantisch voordeel voor Rode Duivels tegen Portugal

Boskamp ziet één gigantisch voordeel voor Rode Duivels tegen Portugal
Zaterdag 26 juni 2021 - 11:00   I   door Redactie

Neemt België de eerste échte horde richting EK-finale? Zondagavond, rond de klok van elf, krijgen we een antwoord op die vraag. Analist Johan Boskamp bombardeert de Rode Duivels alvast tot favoriet tegen het Portugal van Cristiano Ronaldo.

“Dat de Rode Duivels tegen Portugal licht favoriet zijn? Helemaal mee eens. Ik vind het 55-45", vertelt Boskamp in Het Belang van Limburg. De Nederlander waarschuwt België ook wel onmiddellijk: "Portugal blijft een gevaarlijke klant."

Scherpe Pepe

"Het heeft veel voetballend vermogen en geeft niet veel weg. Frankrijk had het geluk van die gekke strafschop. Bovendien hebben ze met Rui Patricio een goede doelman. Voor hem staat Dias-Pepe, een sterk verdedigingsduo. Die Pepe staat op zijn 38ste nog zo scherp dat ik dacht dat hij corona had.”

Tot slot ziet Boskamp ook één enorm - en niet onbelangrijk - voordeel voor de Rode Duivels. "België heeft trouwens een groot voordeel: twee dagen extra rust", merkt de analist fijntjes op. "Ik kijk al dagen naar deze match uit", besluit Boskamp.

Poll: Vind jij dat de Rode Duivels favoriet zijn tegen Portugal?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Portugal

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024