Lionel Messi eist komst Rode Duivel bij Barcelona: “Haal hem en ik teken bij”

Lionel Messi eist komst Rode Duivel bij Barcelona: “Haal hem en ik teken bij”
Zaterdag 26 juni 2021 - 09:00   I   door Redactie

Lionel Messi is over minder dan een week einde contract bij FC Barcelona. In Camp Nou worden ze stilaan érg nerveus. Op 1 juli kan de 34-jarige Messi immers gratis en voor niets de deur uitwandelen. Al heeft de Argentijn nog steeds de intentie om bij te tekenen.

Eerder deze week liet transferexpert Fabrizio Romano al uitschijnen dat Messi niet zal vertrekken bij Barça. De aanvaller zou op het punt staan om tot de zomer van 2023 bij te tekenen bij zijn huidige werkgever. Al zal dat wel aan de voorwaarden van Messi moeten zijn…

Rode Duivel op verlanglijstje

Messi is bereid om in te leveren, maar wil wel de garantie krijgen dat de huidige kern verder wordt versterkt tijdens de transferperiode. Met Eric Garcia, Sergio Agüero en Memphis Depay haalde Barcelona al enkele aanwinsten, maar Messi blijft nog steeds wat op zijn honger zitten.

Volgens Don Balon heeft Messi zijn verlanglijstje doorgespeeld aan het Barcelona-bestuur. Op dat verlanglijstje prijkt onder meer de naam van… Youri Tielemans (24). De Rode Duivel heeft een uitstekend seizoen bij Leicester City achter de rug en dat is ook Messi niet ontgaan.

(Lees verder onder de afbeelding)

70 miljoen

Binnenskamers zou Messi aangegeven hebben dat hij meteen bijtekent als Barça erin slaagt om Tielemans binnen te halen. Een serieuze uitdaging voor Barcelona, dat nogal krap bij kas zit. En Tielemans moet toch al gauw een slordige 70 miljoen euro kosten.

Volgens Messi is Tielemans de investering alleszins waard. De Argentijn denkt dat Tielemans een perfect duo zou vormen met Frenkie de Jong. Je kan Messi in dat opzicht geen ongelijk geven. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Zou jij Tielemans graag bij Barcelona zien spelen?

TAGS  I  Barcelona  I  Rode Duivels  I  Leicester City  I  Anderlecht

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022