Eén Rode Duivel jaagt Portugal stuipen op het lijf: "We zijn bang van hem"

Eén Rode Duivel jaagt Portugal stuipen op het lijf:
Vrijdag 25 juni 2021 - 11:00   I   door Redactie

Heel België is op zijn hoede voor Cristiano Ronaldo. Het komt er zondag op aan om het 36-jarige fenomeen van Portugal niet te veel ruimte te geven in en rond de grote rechthoek. Al boezemen ook de Rode Duivels hun tegenstander flink wat angst in.

Ronaldo was op dit EK al goed voor vijf doelpunten. CR7 is zonder twijfel de gevaarlijkste speler bij Portugal. Bij de Rode Duivels kan het gevaar dan weer van overal komen. Al is er toch vooral één Rode Duivel die de Portugezen de stuipen op het lijf jaagt: Romelu Lukaku.

“Ja, we zijn bang van hem”, bekent de Portugese journalist Rogerio Azevedo in een gesprek met Het Nieuwsblad. “Echt waar, het gaat over niemand anders meer in Portugal. Lukaku, Lukaku, Lukaku, het gaat alleen maar over hem in Portugal", vertelt Azevedo nog.

"Talentvol, maar zonder prijs"

"En tel daar dan nog eens ­Kevin De Bruyne en de broers Hazard bij en je hebt gewoon een heel sterk elftal", concludeert de journalist. "België doet me denken aan het Portugal van 2014-2015. Talentvol, maar zonder prijs. Portugal won uiteindelijk het EK 2016. België verdient ook een prijs één van de komende jaren.”

Poll: Vind jij Lukaku de beste speler bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Portugal  I  Anderlecht  I  Inter  I  Manchester City  I  KRC Genk  I  Real Madrid  I  Borussia Dortmund

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024