Sonck verrast met uitspraken over Ronaldo: "Mag ik dat niet zeggen?"

Sonck verrast met uitspraken over Ronaldo:
Vrijdag 25 juni 2021 - 09:00   I   door Redactie

De Rode Duivels nemen het in de 1/8ste finale van het EK op tegen Portugal. Wie Portugal zegt, zegt Cristiano Ronaldo. Ook op zijn 36ste is CR7 nog steeds wereldtop. Al ziet analist Wesley Sonck ook pijnpunten bij Ronaldo.

“Buiten die drie penalty’s, een balletje binnentikken, een no look-pass en eens naar het publiek kijken, heeft Ronaldo nog niet zoveel getoond op dit EK", stelde Sonck vast in Villa Sporza. "Ronaldo's impact op de Portugese ploeg is alleen groot als hij in en rond de zestienmeter van de tegenstander komt.”

“Het is nu ook niet dat we bang moeten zijn van Ronaldo”, ging Sonck verder. “Of zeg ik daarmee iets wat ik niet mag zeggen? Als je iemand als Romelu Lukaku bezig ziet, dán vraag je je als tegenstander af ‘Hoe gaan we die in godsnaam afstoppen?’”, besloot Sonck.

"Ronaldo loopt overal"

Collega-analist Gert Verheyen toonde zich net iets voorzichtiger dan Sonck. "Ronaldo lamleggen, Kevin De Bruyne lamleggen... Dat is niet zo simpel, hoor. De Bruyne loopt overal, die zit overal en dat is hetzelfde verhaal met Ronaldo", benadrukte de ex-speler van Club Brugge.

Poll: Moeten de Rode Duivels zich zorgen maken over Cristiano Ronaldo?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Portugal  I  Juventus  I  Inter  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024