'Lionel Messi heeft beslist over transfer en gaat in op opvallend aanbod'

'Lionel Messi heeft beslist over transfer en gaat in op opvallend aanbod'
Donderdag 24 juni 2021 - 13:00   I   door Redactie

Lionel Messi blaast vandaag (donderdag, nvdr.) 34 kaarsjes uit. Op dit moment heeft de Argentijn wel nog steeds geen werkgever voor komend seizoen. Al lijkt daar nu toch verandering in te komen.

Messi's huidige overeenkomst bij Barça loopt op 30 juni af. Met andere woorden: vanaf 1 juli zou de aanvaller een vrije speler zijn. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zal Messi echter niet vertrekken uit Camp Nou. De Argentijn zou op het punt staan om bij te tekenen bij Barcelona.

Messi voelt niet langer de grote drang om Barcelona te verlaten voor een andere competitie. Een transfer naar een andere topclub heeft hij klaarblijkelijk uit zijn hoofd gezet. Manchester City en PSG hoeven dus niet langer op de komst van de balvirtuoos te wachten.

2023

Messi zal zijn handtekening zetten onder een nieuwe overeenkomst die hem tot medio 2023 aan Barcelona bindt. Opmerkelijk is dat Messi ook fors zou inleveren. Messi kiest dus uiteindelijk niet voor het grote geld bij een andere ploeg, maar blijft de club van zijn hart trouw. Straf, maar ook heel mooi.

Poll: Begrijp jij dat Messi bij Barcelona wil blijven?

TAGS  I  Barcelona  I  Manchester City  I  PSG

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024