José Mourinho haalt Eden Hazard onderuit: “Dat is echt verschrikkelijk”

José Mourinho haalt Eden Hazard onderuit: “Dat is echt verschrikkelijk”
Vrijdag 18 juni 2021 - 16:00   I   door Redactie

Op EURO 2020 en bij de Rode Duivels komt Eden Hazard (30) ein-de-lijk opnieuw boven water. Dat mag ook wel, na twee vervelende seizoenen bij Real Madrid. José Mourinho gelooft in Hazard, maar laat tegelijkertijd niet na om onze landgenoot onderuit te halen.

“Wil je de waarheid horen over Eden Hazard? De waarheid is dat Hazard een ongelofelijk goede voetballer is, maar zijn werk op training is verschrikkelijk", windt Mourinho er bij talkSPORT geen doekjes om. "Kan je je voorstellen hoe goed hij zou zijn mocht hij op training op en top professioneel zijn?”

“Hazard is een geweldige knul, hoor. Een ongelofelijke familieman”, gaat Mourinho verder. “Het lijkt alsof hij geen deel uitmaakt van zijn generatie voetballers. Hazard is rustig en erg gefocust op zijn familie, kinderen en ouders. Hij leidt een rustig leventje.”

"Hij werkt niet al te veel"

“Hazard verschijnt elke dag op het trainingsveld, maar… werkt niet al te veel", benadrukt Mourinho. "Als hij op het veld verschijnt om een wedstrijd te spelen, dan zie je bij hem niet het resultaat van een week hard labeur op training."

"Neen, in het geval van Hazard is het gewoon een weerspiegeling van zijn talent. Op vlak van fitheid, snelheid en conditie zou Hazard een veel betere speler zijn mocht hij goed trainen", besluit Mourinho. Mourinho en Hazard werkten tussen 2013 en 2015 samen bij Chelsea.

Poll: Denk jij dat Hazard meer uit zijn carrière zou kunnen halen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Chelsea

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024