Transfermarkt: Toptransfer van 15 miljoen bij Genk, 4 transfers bij Anderlecht?

Transfermarkt: Toptransfer van 15 miljoen bij Genk, 4 transfers bij Anderlecht?
Donderdag 17 juni 2021 - 13:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Loïs Openda begeeft zich naar de uitgang bij Club Brugge. Blauw-zwart gaat de spits verkopen. Vitesse, dat Openda al een seizoen heeft gehuurd, is geïnteresseerd.

*Jelle Bataille gaat zijn carrière verderzetten bij Antwerp. De transfer is op een haar na rond.

*Jurgen Ekkelenkamp zou op weg zijn naar een Belgische topclub. Wellicht is het Club Brugge dat interesse toont in de speler van Ajax.

*Anderlecht heeft zijn zinnen gezet op Evann Guessand. Het ziet in de aanvaller een potentiële opvolger van Lukas Nmecha.

*Anderlecht wil overigens zo snel mogelijk vier gerichte transfers realiseren. In iedere linie moet er versterking komen.

*Théo Bongonda vertrekt mogelijk toch bij KRC Genk. Voor een bedrag van om en bij de 15 miljoen euro is hij beschikbaar.

*OH Leuven zag een bod van Swansea City ter waarde van 6 miljoen euro binnenlopen voor Thomas Henry.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024