Slecht nieuws voor Hans Vanaken en Club Brugge: “Dit is geen goed teken”

Slecht nieuws voor Hans Vanaken en Club Brugge: “Dit is geen goed teken”
Donderdag 17 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Hans Vanaken (28) sleepte ondanks een moeilijk en wisselvallig seizoen toch een EK-selectie in de wacht. In de oefenwedstrijden kreeg Vanaken wel minuten, maar op EURO 2020 is de speler van Club Brugge een tribuneklant.

Tegen Rusland geraakte Vanaken niet in de definitieve wedstrijdselectie van Roberto Martínez. De bondscoach lijkt met andere woorden niet op de middenvelder te rekenen. En dat moet toch aankomen bij Vanaken.

“Het kan allemaal snel veranderen, maar zijn verwijzing naar de tribune zaterdag is natuurlijk geen goed teken", stelt Philip Haagdoren, ex-coach van Vanaken bij Lommel, vast in Het Belang van Limburg.

Volgens Haagdoren zal Vanaken niet gauw in actie komen op dit EK. "Ik vrees dat Hans pas in actie zal komen als enkele spelers geblesseerd moeten afhaken", benadrukt Haagdoren.

Streep door de rekening

Niet alleen een streep door de rekening van Vanaken, maar ook door die van Club Brugge. Bij de landskampioen hadden ze ongetwijfeld gehoopt op speelminuten voor hun tweevoudige Gouden Schoen. Des te meer omdat ook Simon Mignolet weinig uitzicht heeft op speelkansen.

Poll: Vind jij dat Vanaken meer minuten moet krijgen bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024