'Martínez broedt last-minute op grote verrassing in opstelling Rode Duivels'

'Martínez broedt last-minute op grote verrassing in opstelling Rode Duivels'
Donderdag 17 juni 2021 - 12:00   I   door Redactie

Vanavond neemt België het op tegen Denemarken. In Kopenhagen gaat onze nationale ploeg op zoek naar een geruststellende 6 op 6 en de bijhorende kwalificatie voor de volgende ronde. Aan de elf starters om de match meteen in handen te nemen.

Het leek woensdagavond al duidelijk voor welke opstelling Roberto Martínez zou opteren, maar nu blijkt dat de bondscoach last-minute toch nog flink zou kunnen verrassen. Volgens Het Laatste Nieuws is het immers héél goed mogelijk dat Thomas Meunier niet aan de aftrap verschijnt.

Meunier verving in en tegen Rusland de geblesseerd uitgevallen Timothy Castagne. De wingback van Borussia Dortmund speelde sterk en bekroonde zijn match met een goal en een assist. Toch is dat mogelijk niet voldoende om ook tegen Denemarken te mogen starten.

Chadli

Het zou volgens HLN zomaar kunnen dat de bondscoach Nacer Chadli in de basis dropt ten koste van Meunier. In november, toen in het kader van de Nations League, speelde Chadli ook al tegen Denemarken. En het is een publiek geheim dat Martínez de speler van Basaksehir hoog heeft zitten.

TAGS  I  Denemarken  I  Rode Duivels

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024