Martínez heeft beslist over basisplaats voor De Bruyne, Hazard en Witsel

Martínez heeft beslist over basisplaats voor De Bruyne, Hazard en Witsel
Donderdag 17 juni 2021 - 07:30   I   door Redactie

De Rode Duivels spelen vanavond hun tweede groepswedstrijd op EURO 2020. In en tegen Denemarken gaat België op zoek naar een tweede opeenvolgende overwinning. In eerste instantie opnieuw zonder enkele van onze sterspelers.

Zo heeft Roberto Martínez beslist om Kevin De Bruyne, Eden Hazard en Axel Witsel nog niet aan de aftrap te brengen. Het drietal trainde gisteren (woensdag, nvdr.) mee met de groep, maar komt volgens Het Nieuwsblad zeker niet aan de aftrap tegen Denemarken.

Rustig integreren

"Ze zijn allemaal klaar, maar we moeten ze rustig integreren, niets overhaasten", liet de bondscoach op de persconferentie nog weten. Volgens Het Nieuwsblad wil Martínez De Bruyne, Hazard en Witsel rustig klaarstomen voor de tweede ronde op het toernooi.

Starten tegen Finland?

Martínez hoopt wel dat de laatste poulematch, tegen Finland, niet meer op leven en dood is. Dat zou het ideale scenario zijn om De Bruyne, Hazard en Witsel in te passen in het elftal. Zo zouden de drie zonder druk matchritme kunnen opdoen.

Het is dus de bedoeling om hen dan wél aan de aftrap te brengen. En wie weet zit er tegen Denemarken een invalbeurt in voor (één van) de drie. Tegen Rusland mocht Hazard bijvoorbeeld al invallen.

Poll: Wie van hen zou jij tegen Denemarken zéker al in de ploeg zetten?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Denemarken  I  Finland  I  KRC Genk  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  Borussia Dortmund

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022