Verheyen haalt keihard uit na Eriksen-drama: "Ik stoor me daar echt aan"

Verheyen haalt keihard uit na Eriksen-drama:
Dinsdag 15 juni 2021 - 17:00   I   door Redactie

Het Christian Eriksen-drama zal nog een tijdje op ons netvlies gebrand staan. Ondertussen spreekt de Deen alweer, maar volgens Gert Verheyen hadden de zaken zaterdag anders aangepakt moeten worden.

Dat Eriksen door de UEFA werd uitgeroepen tot Man van de Match, vindt Verheyen geen probleem. Met de regisseur van de wedstrijd heeft Verheyen wél een probleem. "Het is heel moeilijk om het juiste te doen. Ik stoorde me vooral aan hoelang het in beeld werd gebracht."

"Als er een streaker opduikt, komt die niet in beeld. Dat beslist niet de cameraman. Die doet gewoon zijn job. Wel de regisseur die aan de knoppen zit. Normaal moest ik zaterdag in de late talkshow ook nog eens aan het tactische bord staan, voor een analyse. Dat had geen zin, hè. Maar er moest wel een uitzending zijn."

"Dát is beenhard"

“Wat las ik daags nadien in de krant? Op dezelfde middag kreeg een wielertoerist van 50 jaar een hartstilstand in Zonnebeke. Niemand in de buurt. Overleden", voegt de analist er nog aan toe.

"En 's avonds verdrinkt een jongetje van 8 jaar tijdens een evenement waar een groot scherm was geplaatst voor de Rode Duivels, met een vijver in de buurt. Dát is beenhard. Op heel veel andere plaatsen gebeuren ook drama's, alleen niet voor de ogen van de wereld. Daar denk ík dan aan."

Poll: Heeft Verheyen gelijk?

TAGS  I  Denemarken  I  Rode Duivels  I  Finland  I  Inter

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024