Anderlecht krijgt enorme dreun te verwerken op transfermarkt

Anderlecht krijgt enorme dreun te verwerken op transfermarkt
Dinsdag 15 juni 2021 - 13:30   I   door Redactie

Lukas Nmecha (22) trekt de deur bij RSC Anderlecht achter zich dicht. De Duitse aanvaller heeft in een statement zijn vertrek bij paars-wit aangekondigd. Het hoeft geen betoog dat dit een zware klap is voor Anderlecht.

“Ik voel veel liefde voor Anderlecht. Ik heb heel veel respect voor Vincent Kompany, het management en de technische staf, maar het is beter om elders mijn carrière te vervolgen", tekent Het Laatste Nieuws op uit de mond van Nmecha.

"Ik wil de club bedanken voor alle kansen. Ook aan de fans wil ik ‘thank you’ zeggen. Het is moeilijk om Anderlecht te verlaten, maar ik zal de club blijven volgen en wens iedereen veel succes. Anderlecht zit voor eeuwig in mijn hart."

Bundesliga

Waar Nmecha zijn carrière straks gaat vervolgen, moet nog blijken. Volgens HLN is de spits van Manchester City op weg naar een club uit de Bundesliga. Het was al een tijdje duidelijk dat Nmecha mikte op een avontuur in een grotere competitie.

Anderlecht moet alleszins op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. Nmecha was tijdens het voorbije seizoen ongelofelijk belangrijk voor de ploeg van Vincent Kompany. Het zal niet simpel zijn om de spits te vervangen.

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024