Transfermarkt: Nmecha voor hoge som naar Antwerp, toptransfer bij Club Brugge?

Transfermarkt: Nmecha voor hoge som naar Antwerp, toptransfer bij Club Brugge?
Vrijdag 11 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Ally Samatta trok de aandacht van Club Brugge, Anderlecht en KRC Genk. De Tanzaniaanse spits zou echter terugkeren naar Genk. De transfer zou snel in kannen en kruiken moeten zijn.

*Vincent Kompany heeft het heft in eigen handen genomen. De coach van Anderlecht sprak zelf al met Manchester City over een mogelijke transfer van Lukas Nmecha. Eén probleem voor RSCA: ook Antwerp aast nu nadrukkelijk op de spits. The Great Old zou ook veel geld veil hebben voor Nmecha.

*Michel-Ange Balikwisha staat op een zucht van een overstap naar Club Brugge.

*Andrew Hjulsager zet zijn carrière zo goed als zeker voort bij AA Gent. Een aanbieding van Anderlecht gooide de Deen van KV Oostende in de prullenmand.

*KRC Genk zet vol in op de komst van Rabbi Matondo. Het zou de Welshman van Schalke 04 huren met een aankoopoptie.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024