Belgische topploeg wil uitpakken en miljoenen neertellen voor Wesley Moraes

Belgische topploeg wil uitpakken en miljoenen neertellen voor Wesley Moraes
Vrijdag 11 juni 2021 - 11:30   I   door Redactie

Wesley Moraes (24) zag het voorbije seizoen in rook opgaan. Door een zware knieblessure stond de Braziliaanse aanvaller bijna anderhalf jaar aan de kant. Wesley kon zich daardoor nog niet doorzetten bij Aston Villa. En het is de vraag of dat nog zal gebeuren.

In een recent verleden raakte al bekend dat Aston Villa bereid is om Wesley alweer te verkopen. Bij een goed bod zou de gewezen smaakmaker van Club Brugge mogen vertrekken. Bij Aston Villa zetten ze liever in op Ollie Watkins, die vorig seizoen nog veertien keer raak trof in de Premier League.

De 24-jarige Wesley werd al in verband gebracht met een terugkeer naar België. Dat is niet onlogisch, want in ons land scheerde de targetman toch hoge toppen. Goed geïnformeerde bronnen rond de club melden nu dat KRC Genk zijn pijlen richt op Wesley.

(Lees verder onder de afbeelding)

Hoge vraagprijs

De bekerwinnaar én vicekampioen houdt rekening met een vertrek van topschutter Paul Onuachu en speurt dan ook naar een opvolger. Wesley is weliswaar geen échte goalgetter, maar bij Genk geloven ze dat de Braziliaan perfect zou passen in het systeem van coach John van den Brom.

KRC Genk zou ook bereid zijn om flink te dokken. De Limburgers zouden de nodige miljoenen willen vrijmaken om Wesley binnen te halen. In de wandelgangen klinkt het dat Aston Villa 10 à 15 miljoen euro verlangt voor Wesley. Meer dan 10 miljoen zou Genk echter niet willen betalen.

Onuachu

En alles valt of staat uiteraard met een vertrek van Onuachu. Mocht de Nigeriaanse aanvaller beslissen om in de Luminus Arena te blijven, dan kan er van de komst van Wesley geen sprake zijn. Al is de kans ontzettend klein dat Onuachu blijft. Hij wil absoluut naar een topcompetitie.

Poll: Zou Wesley een goede vervanger zijn voor Onuachu?

TAGS  I  Aston Villa  I  Club Brugge  I  KRC Genk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024