Onrust vlak voor Rusland-België: één speler moet meteen in quarantaine

Onrust vlak voor Rusland-België: één speler moet meteen in quarantaine
Vrijdag 11 juni 2021 - 10:26   I   door Redactie

Zaterdag spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd op EURO 2020. In Sint-Petersburg kijkt ons land Rusland in de ogen. In aanloop naar het duel is er nu wel sprake van de nodige onrust.

De Rode Duivels legden bij afreis naar Rusland allemaal een negatieve coronatest af. Tot zover het goede nieuws, want bij de Russen is er onzekerheid rond één speler. Bij Andrey Mostovoy (23) was het resultaat van de coronatest onduidelijk. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De speler van Zenit Sint-Petersburg werd onmiddellijk in quarantaine geplaatst. In de komende uren zal moeten blijken of Mostovoy al dan niet corona heeft. Hij zal nog voor het duel tegen de Rode Duivels een hertest ondergaan.

Update 11/06 - 11:02

Mostovoy heeft wel degelijk corona opgelopen. De speler heeft de Russische selectie meteen moeten verlaten. Hij wordt vervangen door Roman Evgeniev van Dinamo Moskou.

De Rode Duivels verschijnen zaterdag wellicht met gemengde gevoelens aan de aftrap tegen Rusland. Alle Belgen testten bij afreis naar Sint-Petersburg negatief op Covid-19, maar het valt vooral te hopen dat het virus nog niet verder verspreid zit in de Russische selectie.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024