Romelu Lukaku maakt RSCA-fans helemaal gek met uitspraken over terugkeer

Romelu Lukaku maakt RSCA-fans helemaal gek met uitspraken over terugkeer
Vrijdag 11 juni 2021 - 09:30   I   door Redactie

Romelu Lukaku (28) heeft zich opnieuw uitgesproken over een terugkeer naar RSC Anderlecht. De spits van Inter en de Rode Duivels heeft nogmaals aangegeven dat hij voor het einde van zijn actieve carrière terugkeert naar paars-wit.

Lukaku kwam doorheen zijn carrière al uit voor Chelsea, West Bromwich Albion, Everton, Manchester United en Inter. De shirts van die teams droeg Big Rom steeds met veel trots. Het neemt niet weg dat Anderlecht de club van zijn hart blijft.

Bij Het Laatste Nieuws kreeg Lukaku de vraag of hij wel of niet zal terugkeren naar Anderlecht. "Ik keer terug naar Anderlecht. Sowieso. Om de cirkel rond te maken. Ja, ja, dat gaat echt gebeuren", benadrukt Lukaku.

Dromen

Met die uitspraken doet Lukaku de supporters van Anderlecht nu al dromen. Hoewel een terugkeer nog niet voor deze of volgende zomer is, staat het dus vast dat de Rode Duivel voor het einde van zijn actieve carrière opnieuw in het shirt van RSCA te bewonderen zal zijn. Het zijn mooie vooruitzichten voor de paars-witte aanhang.

Poll: Kijk jij ernaar uit om Lukaku opnieuw in de Belgische competitie te zien spelen?

TAGS  I  Inter  I  Rode Duivels  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024