Roberto Martínez neemt definitieve beslissing over Kevin De Bruyne

Roberto Martínez neemt definitieve beslissing over Kevin De Bruyne
Donderdag 10 juni 2021 - 22:01   I   door Redactie

Zaterdag spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd op EURO 2020. In en tegen Rusland moeten Roberto Martínez en de zijnen meteen vol aan de bak. Met of zonder Kevin De Bruyne?

Dat is de vraag die al dagen op ieders lippen brandt. De Bruyne liep twee weken geleden een neus- en oogkasbreuk op in de Champions League. Sindsdien kwam de middenvelder van Manchester City niet meer in actie. Tot op vandaag trainde KDB ook nog niet mee met de groep.

Vrijdag reizen de Rode Duivels af naar Rusland. Om 9.45 uur vliegen ze van de luchthaven in Charleroi naar die in Sint-Petersburg. Volgens VTM-journalist zal onze nationale ploeg de verplaatsing maken zonder De Bruyne.

Denemarken

Martínez zou na overleg met De Bruyne beslist hebben om de speler thuis te laten. De Bruyne zou in het oefencomplex te Tubeke blijven. Daar zou hij zich dan voorbereiden op de wedstrijd tegen Denemarken van volgende week donderdag.

Update 10/6 - 22:01

Wat al enkele dagen in de lucht hing, staat nu ook vast: De Bruyne reist niet meer naar Rusland. Hij zal zich in Tubeke voorbereiden op de match tegen Denemarken. Tegen de tweede poulematch zou KDB in principe speelklaar moeten zijn.

Poll: Vind jij het verstandig om De Bruyne thuis te laten voor de eerste match?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  KRC Genk  I  Manchester City

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024