‘Martínez neemt deze beslissing over definitieve EK-selectie en reserves’

‘Martínez neemt deze beslissing over definitieve EK-selectie en reserves’
Donderdag 10 juni 2021 - 21:00   I   door Redactie

Vrijdag wordt het startschot gegeven voor het Europees kampioenschap. En dat betekent dat Roberto Martínez zijn kern verder moet afslanken. Vanaf de start van het toernooi moet de bondscoach verder met 26 spelers.

Momenteel verblijven er nog dertig spelers op het oefencomplex in Tubeke. Vierde doelman Thomas Kaminski maakte nooit aanspraak op een selectie. Hij werd door Martínez bij de selectie gehaald om op training over vier keepers te kunnen beschikken.

De drie andere reserves mochten sinds de start van de voorbereiding wél nog hopen op een EK-selectie. In het geval dat Axel Witsel niet fit zou geraken, werd er gekeken naar Albert Sambi Lokonga, Brandon Mechele en Zinho Vanheusden.

Ondertussen is het echter duidelijk dat geen van hen uiteindelijk in de definitieve selectie zal zitten. Het Laatste Nieuws meldt dat er niemand van de reservelijst nog bij de 26 zal komen.

Witsel geraakt fit

Met Witsel gaat het elke dag beter. De middenvelder van Borussia Dortmund geraakt naar alle waarschijnlijkheid fit. Niet voor de match tegen Rusland, maar wellicht wel vanaf één van de latere wedstrijden.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Standard  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024