'Hein Vanhaezebrouck en AA Gent beroven Anderlecht van absolute smaakmaker'

'Hein Vanhaezebrouck en AA Gent beroven Anderlecht van absolute smaakmaker'
Donderdag 10 juni 2021 - 18:00   I   door Redactie

AA Gent is druk in de weer op de transfermarkt. Met Gianni Bruno (29) vonden De Buffalo’s reeds een nieuwe aanvaller bij Zulte Waregem. En nu gaat Gent ook shoppen bij KV Oostende.

Het Nieuwsblad weet dat de overgang van Andrew Hjulsager (26) zo goed als rond is. AA Gent is nog aan het onderhandelen met KV Oostende, maar de verwachting is dat er snel een deal is. De Kustboys vragen naar verluidt wel goed door voor Hjulsager.

AA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck wil Hjulsager er koste wat het kost bij. Hjulsager past perfect in het spelsysteem van Vanhaezebrouck en dus is de Deen topprioriteit voor de West-Vlaamse oefenmeester.

'Neen' tegen RSCA

Door Hjulsager naar de Ghelamco Arena te halen, deelt AA Gent straks ook een tik uit aan Anderlecht. Paars-wit aasde eveneens op Hjulsager, maar de middenvelder voelde weinig voor een overstap naar Brussel. Hij wil veel liever naar Gent.

Hjulsager was tijdens het voorbije seizoen één van de absolute smaakmakers in de Jupiler Pro League. Bij KVO was hij goed voor zeven goals, twaalf assists én tal van afgelegde kilometers.

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  KV Oostende

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024