'Club Brugge is De Ketelaere dan tóch kwijt, monstersom is magere troost'

'Club Brugge is De Ketelaere dan tóch kwijt, monstersom is magere troost'
Donderdag 10 juni 2021 - 11:30   I   door Redactie

Slecht nieuws voor Club Brugge. Goudklompje Charles De Ketelaere (20) zou dan tóch vertrekken bij de Belgische landskampioen. De Ketelaere staat voor een overstap naar de Italiaanse Serie A.

Verschillende Italiaanse media melden dat De Ketelaere nog steeds bovenaan op de verlanglijst van Napoli staat. De Italiaanse topclub wil de Belgische belofte zo snel mogelijk losweken bij Club Brugge. Niet onlogisch, want ook AC Milan heeft een oogje op CDK.

Meer dan 25 miljoen

De eerste contacten zijn reeds gelegd. Enkele Italiaanse bronnen gaan zelfs een stap verder: de onderhandelingen op clubniveau zouden al in een eindfase zitten. Club Brugge zou meer dan 25 miljoen euro verdienen aan de verkoop van De Ketelaere.

Een enorm bedrag, maar tegelijkertijd slechts een magere troost voor Club Brugge. Blauw-zwart zou De Ketelaere liefst gewoon willen houden. Het jeugdproduct speelt een belangrijke rol in de plannen van Club Brugge en trainer Philippe Clement.

Als CDK vertrekt, moet Club Brugge op zoek naar een vervanger. En die zoektocht kondigt zich dan niet meteen makkelijk aan. Een nieuw toptalent van het kaliber De Ketelaere aan de haak slaan, is allesbehalve evident.

TAGS  I  Club Brugge  I  Napoli

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024