Anderlecht heeft nieuw supertalent te pakken: "Ongeziene testen afgelegd"

Anderlecht heeft nieuw supertalent te pakken:
Woensdag 09 juni 2021 - 21:30   I   door Redactie

Het zal wellicht nog even duren voor Anderlecht de financiële impasse zal doorkomen en zonder beperkingen de transfermarkt kan opgaan. Maar gelukkig is er nog altijd de eigen jeugd.

En de volgende in de rij die een grote toekomst wordt voorspeld is Julien Duranville. Amper 15 jaar tekende hij onlangs zijn eerste profcontract bij paars-wit. In de docureeks ‘Mauve’ van Play Sports wordt hij de hemel in geprezen.

"Dat is een toptalent, een absoluut toptalent", is Peter Verbeke lyrisch. "Julien is een winger die fysieke testen afgelegd heeft die ongezien zijn. En dat koppelt hij dan ook nog eens aan een fenomenale techniek."

En naast al dat talent staat er blijkbaar ook nog eens een goede kop op. Want zegt Duranville zelf voor de camera's: "Ik speel als sinds mijn zes, zeven jaar bij Anderlecht. Ik kreeg al veel belangstelling van grote clubs. Maar ik doe het rustig aan, stap voor stap."

A-elftal

En de eerste grote stap zal het A-elftal van Anderlecht zijn. Waarna ze er bij paars-wit op rekenen dat hij in navolging van al die andere talenten eerst sportief voldoende kan bijbrengen en later bij een verkoop ook financieel.

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024