Kansen Duivels op EK stijgen: Frankrijk ziet steunpilaar in tranen uitvallen

Kansen Duivels op EK stijgen: Frankrijk ziet steunpilaar in tranen uitvallen
Woensdag 09 juni 2021 - 10:00   I   door Redactie

België staat nummer één op de wereldranglijst en dus zou je verwachten dat ons land voor een EK de absolute topfavoriet is. Maar door de blessures van De Bruyne, Hazard en Witsel is dat niet zo.

Frankrijk wordt nu door iedereen naar voren geschoven. Met de pleiade aan sterren waarover bondscoach Didier Deschamps kan beschikken hoeft dat ook niet te verbazen. Al dreigt er nu een serieuze domper.

Want in de oefenmatch tegen Bulgarije van dinsdagavond viel na 40 minuten immers Karim Benzema uit. Hij tastte naar zijn bovenbeen en probeerde nog even, maar uiteindelijk moest de spits van Real Madrid toch naar de kant.

De enst van de blessure moet nog afgewacht worden, maar dat Benzema in tranen het verliet doet weinig goeds vermoeden. Voor Frankrijk zou een zware blessure alleszins een streep door de rekening zijn.

Verloren zoon

Want Deschamps die de 'verloren zoon' er in extremis en onder druk bijhaalde was toch hard gaan geloven in het aanvallende trio Griezmann-Benzema-Mbappé. Diens uitvallen zou de kansen op EK-winst alleszins doen dalen. Al zou dat voor de Rode Duivels alleen maar goed nieuws zijn.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Frankrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024