‘Adolfo Gaich met jaar vertraging tóch op weg naar Jupiler Pro League’

‘Adolfo Gaich met jaar vertraging tóch op weg naar Jupiler Pro League’
Dinsdag 08 juni 2021 - 17:00   I   door Redactie

Adolfo Gaich (22) lijkt met een jaar vertraging nu toch op weg naar de Jupiler Pro League. De Argentijnse aanvaller wil deze zomer koste wat het kost weg bij CSKA Moskou en de kans is groot dat zijn toekomst in België ligt.

CSKA Moskou telde in augustus van vorig jaar nog 8,5 miljoen euro neer om Gaich los te weken bij San Lorenzo. De spits was op dat moment ook nadrukkelijk in beeld bij Club Brugge, maar blauw-zwart wilde niet meegaan in het opbod en haakte af.

Dat Gaich de verkeerde keuze maakte door bij CSKA Moskou te tekenen, is ondertussen wel duidelijk. Gaich werd na een teleurstellend half seizoen uitgeleend aan het Italiaanse Benevento, maar ook daar was de Argentijn niet bepaald succesvol. Wat maakt dat Gaich straks opnieuw moet aansluiten bij CSKA.

Nu tóch naar België?

Dat ziet de 22-jarige targetman niet zitten. Gaich hoopt dat er snel een oplossing uit de bus komt. Hij wil een breuk met CSKA Moskou forceren. Er is interesse van de Argentijnse teams Boca Juniors en Racing, maar ook een overstap naar België is een optie.

Italiaanse media melden dat Antwerp de spits ook in het vizier heeft. The Great Old polste Gaich reeds in januari, maar toen kwam het niet tot een transfer. Nu hapt Gaich mogelijk wél toe. Hoeveel CSKA Moskou vraagt bij een vertrek van Gaich, is voorlopig onduidelijk.

TAGS  I  CSKA Moskou  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Benevento  I  Boca Juniors  I  Racing

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024