Transfermarkt: Toptalent naar Club Brugge, vangt RSCA miljoenen voor Vlap?

Transfermarkt: Toptalent naar Club Brugge, vangt RSCA miljoenen voor Vlap?
Dinsdag 08 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Youri Tielemans geniet interesse van topteams, maar het is niet uitgesloten dat de Rode Duivel bijtekent bij Leicester City. De onderhandelingen over een contractverlenging zijn aan de gang.

*De onderhandelingen tussen Anderlecht en Yari Verschaeren gaan de goede kant uit. Als alles volgens plan verloopt, tekent Verschaeren snel bij.

*Michel Vlap keert aan de start van de voorbereiding terug naar Anderlecht, maar wellicht zal hij toch vertrekken. RSCA hoopt Vlap, die nog steeds 4 miljoen euro waard is, snel te kunnen verkopen.

*Club Brugge maakt jacht op Loizos Loizou. Blauw-zwart hoopt de 17-jarige flankaanvaller voor zo’n 2 miljoen euro weg te halen bij Omonia Nicosia.

*Chelsea gaat dan toch niet voor Romelu Lukaku. De Champions League-winnaar wil stunten met de komst van Erling Haaland. Chelea zou 180 miljoen euro veil hebben voor de spits van Dortmund.

*Marouane Fellaini keert voorlopig niet terug naar België. De middenvelder voelt weinig voor een transfer naar Club Brugge of Antwerp en blijft in China spelen.

*Dedryck Boyata is door zijn werkgever Hertha Berlijn op de transferlijst geplaatst. De Duitse club heeft dringend geld nodig en wil Boyata verkopen. De Rode Duivel zou in beeld zijn bij Belgische topclubs.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024