Belgische topploeg zet zinnen op (goedkope) Rode Duivel Dedryck Boyata

Belgische topploeg zet zinnen op (goedkope) Rode Duivel Dedryck Boyata
Dinsdag 08 juni 2021 - 10:30   I   door Redactie

Dedryck Boyata (30) knokte zich weliswaar in de definitieve EK-selectie van de Rode Duivels, maar op clubniveau vergaat het de verdediger niet zo goed. Zo wil Hertha Berlijn zo snel mogelijk af van Boyata.

Diverse Duitse media melden dat Boyata deze zomer moet en zal vertrekken bij Hertha Berlijn. De Bundesliga-club moet besparen en heeft de 30-jarige Boyata, nochtans aanvoerder bij Hertha, op de transferlijst gezet.

Het is dus van moeten. Al zeker als je ook nog eens meerekent dat Boyata straks zijn laatste contractjaar ingaat. Hertha Berlijn wil deze zomer nog iets verdienen aan de verdediger, maar zal zich constructief opstellen tijdens onderhandelingen.

8 miljoen

Volgens de gespecialiseerde website Transfermarkt bedraagt de marktwaarde van Boyata nog 8 miljoen euro. Boyata is echter voor een lagere transfersom beschikbaar, wat van hem een koopje maakt.

Ondertussen valt in de wandelgangen al te horen dat Club Brugge wel wat ziet in Boyata. De Belgische landskampioen zou zich willen vastbijten in het dossier. Boyata kan perfect ingepast worden in het elftal van Philippe Clement en is bovendien erg ervaren.

Poll: Zou Boyata een goede aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Hertha Berlijn  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Antwerp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024