'Tielemans gaat nog voor EK met dit déze verrassende megadeal uitpakken'

'Tielemans gaat nog voor EK met dit déze verrassende megadeal uitpakken'
Maandag 07 juni 2021 - 17:00   I   door Redactie

Er was uiteraard Romelu Lukaku die er bovenuit torende in België-Kroatië, maar ook Youri Tielemans was een uitblinker. Waarmee hij gewoon doorgaat op zijn elan van bij Leicester.

En dat is net waar ze bij de Engelse nummer vijf zo bang voor zijn. Dat Tielemans op het EK zo'n hoge ogen gaat gooien dat alle Europese topclubs achter hem aan gaan zitten. Voor zover dat nu nog niet het geval is.

En dus is Leicester in gang geschoten. Ze schotelen de Rode Duivel een fel verbeterd contract voor in de hoop hem nog iets langer in Engeland te houden, ook al is het nog maar één seizoen. Op dit moment heeft hij een overeenkomst tot 2023, maar dat zou opengebroken worden tot 2025.

En diverse bronnen melden dat er over dat verbeterd contract - naar verluidt in een superdeal - nog in de volgende dagen een akkoord zou gevonden worden. Voor het EK van start gaat dus.

Afzondering

Al is het maar de vraag of dat klopt, want Tielemans zit uiteraard op afzondering bij de Rode Duivels. Al zou hij niet de eerste zijn die nog snel een nieuwe deal sluit. Afwachten of het deze keer van dat is.

Poll: Moet Tielemans volgens jou bij Leicester blijven?

TAGS  I  Leicester  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024