Nietsontziend PSG kaapt ultieme versterking weg, Barcelona woedend

Nietsontziend PSG kaapt ultieme versterking weg, Barcelona woedend
Zondag 06 juni 2021 - 19:00   I   door Redactie

Met de Engelse ploegen die de macht hebben gegrepen in de Champions League, zijn er enkele topclubs die alles uit de kast willen halen om volgend seizoen opnieuw om het allerhoogste te strijden. PSG en Barcelona bijvoorbeeld.

Maar waar PSG het geld over de balk kan smijten, moet Barcelona door zijn schulden de knip op de beurs houden. Dus mikken de Catalanen op transfervrije spelers. Dat lukte de voorbije maanden uitstekend en dat leek nu ook te lukken met Georginio Wijnaldum.

De 30-jarige Rotterdammer zou transfervrij overkomen van Liverpool en moest het pronkstuk van de transferzomer worden. Er was een akkoord met de speler op alle niveau's en enkel de medische tests moesten nog afgelegd worden. Maar dat was buiten PSG gerekend.

De Parijse topclub ging achter de rug van Barcelona om Wijnaldum gaan opvrijen en bood hem maar liefst het dubbele van het jaarsalaris dat hij in Catalonië zou kunnen opstrijken. Een slinks manoeuvre dat slaagde.

Contract tot 2024

Volgens Nederlandse en Franse media gaat de Oranje-international in Parijs een contract tot 2024 tekenen. Barcelona blijft volgens Spaanse media niet alleen verweesd, maar ook woedend achter. Dat wordt leuk straks als ze elkaar ontmoeten in de Champions League.

Poll: Vind je het kunnen dat PSG Wijnaldum alsnog wegkaapte?

TAGS  I  PSG  I  Barcelona

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024