Het blijft maar duren: Nog meer slecht nieuws voor Eden Hazard

Het blijft maar duren: Nog meer slecht nieuws voor Eden Hazard
Zaterdag 05 juni 2021 - 17:30   I   door Redactie

Roberto Martínez moet stilaan een punthoofd krijgen van alle blessurezorgen. Want er is niet alleen Axel Witsel en Kevin De Bruyne, maar vooral ook Eden Hazard wiens miserie maar blijft duren.

Waar de bondscoach enkele dagen terug nog aankondigde dat Hazard zondagavond tegen Kroatië een helft zou kunnen spelen, moet hij nu zijn woorden terug inslikken. 

"Eden is bijna klaar in elk aspect. Hij is fit voor morgen", probeerde Martínez er nog een positieve draai aan te geven. "Hij zal niet starten, maar wel invallen." Maar dan kwam de aap uit de mouw.

"Het plan is om hem vijftien à twintig minuten te geven om een eerste keer matchritme op te doen. Vanaf dan zullen we een goeie periode hebben om op te bouwen naar het toernooi." Maar dat is dus eigenlijk slecht nieuws, want de kans dat we een Hazard in vorm zien tijdens het EK wordt zo steeds kleiner.

Lachen

En als afsluiter probeerde de bondscoach opnieuw positief te zijn. "Mentaal is Eden... Eden. Hij heeft plezier op het veld. Ik zie hem lachen. Hij heeft een goed gevoel. Nu wordt het belangrijk om training na training en wedstrijd na wedstrijd het vertrouwen op te krikken."

Poll: Zal Eden Hazard een meerwaarde kunnen zijn op het EK volgens jou?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Griekenland  I  Kroatië

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024