'Kompany geeft verlanglijstje door, RSCA gaat vol voor verrassende transfer'

'Kompany geeft verlanglijstje door, RSCA gaat vol voor verrassende transfer'
Vrijdag 04 juni 2021 - 22:00   I   door Redactie

Bij RSC Anderlecht hebben ze ondertussen de balans van het voorbije seizoen opgemaakt. Zo heeft trainer Vincent Kompany intern zijn verlanglijstje al bekendgemaakt. Na de komst van Lior Refaelov en Colin Coosemans maakt paars-wit opnieuw werk van een verrassende transfer.

De Turkse journalist Mehmet Yildiraz weet dat Anderlecht jacht maakt op Kevin Diks (24). De Nederlandse rechtsachter ligt onder contract bij Fiorentina, maar mag daar deze zomer vertrekken. De Italianen zouden niet van plan zijn om moeilijk te doen en RSCA wil vol voor Diks gaan.

Concurrentie

Diks kwam de voorbije twee seizoenen op uitleenbasis uit voor het Deense Aarhus. Daar deed de Nederlander het prima. Ook Aarhus en FC Kopenhagen hopen de vleugelverdediger binnen te halen. En verder wil ook Fenerbahçe Diks inlijven.

Diks en Fiorentina zullen de komende dagen de aanbiedingen van de verschillende ploegen bestuderen. Ze willen zo snel mogelijk de knoop doorhakken. Of Anderlecht een grote kans maakt om de 24-jarige Diks aan te trekken is op dit moment niet duidelijk.

TAGS  I  Anderlecht  I  Fiorentina  I  Fenerbahçe  I  Aarhus  I  FC Kopenhagen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024