'KRC Genk ziet Belgisch bod binnenlopen op Zinho Gano en Dries Wouters'

'KRC Genk ziet Belgisch bod binnenlopen op Zinho Gano en Dries Wouters'
Donderdag 03 juni 2021 - 09:00   I   door Redactie

Zinho Gano (27) ligt nog één jaar onder contract bij KRC Genk. De targetspits past niet in de plannen van de bekerwinnaar en mag dan ook beschikken. Nu is het afwachten waar Gano's toekomst ligt.

Het voorbije half jaar speelde Gano op uitleenbasis bij KV Kortrijk. Met zes doelpunten in elf wedstrijden deed de aanvaller het niet onaardig. In het Guldensporenstadion weten ze wat ze aan Gano hebben en willen ze hem graag definitief overnemen van KRC Genk.

Het Belang van Limburg meldt dat KV Kortrijk reeds een officieel bod heeft uitgebracht op Gano. Een bod dat als ontoereikend werd gecatalogeerd bij KRC Genk. De Limburgers willen gerust meewerken aan een deal, maar willen wel boter bij de vis.

Mechelen klopt aan

Ook Dries Wouters (24) begeeft zich overigens naar de exit in de Luminus Arena. Het Genkse jeugdproduct geniet concrete interesse van KV MechelenMalinwa meldde zich al bij KRC Genk, maar kon de vicekampioen nog niet overtuigen. Wouters ligt nog tot 2024 onder contract. Hij is met andere woorden niet voor een appel en een ei op te pikken.

TAGS  I  KV Mechelen  I  KV Kortrijk  I  KRC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024