El Hadj neemt beslissing met verstrekkende gevolgen voor Anderlecht

El Hadj neemt beslissing met verstrekkende gevolgen voor Anderlecht
Woensdag 02 juni 2021 - 08:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht doen ze er ondanks de financiële situatie alles aan om voor volgend seizoen een competitief elftal samen te stellen. En daar hoort in principe altijd Anouar Ait El Hadj bij.

Paars-wit hoopt dat de Belgische Marokkaan in 2021-2022 volledig doorbreekt. En dan is het zaak om het jonge talent in eerste instantie te behoeden voor overbelasting. In dat opzicht zou een keuze voor de Marokkaanse nationale ploeg met bijhorende lange reizen voor interlands slecht nieuws zijn.

Maar straks kan Ait El Hadj in Kazachstan zijn debuut vieren voor de Belgische beloften. Terwijl Marokko er alles aan doet om hem te overtuigen. "Er was inderdaad contact", aldus Ait El Hadj in Het Laatste Nieuws. "Maar vandaag verkies ik België boven Marokko. Wat de toekomst brengt, zien we wel."

De krant weet na navraag in de entourage van de speler dat Ait El Hadj op termijn voor de Rode Duivels wil uitkomen, dát geniet zijn voorkeur. Pas als zou blijken dat Ait El Hadj niet tot de Belgische plannen behoort, dan komt Marokko wel weer in beeld. 

Martínez

Maar op dit moment is dat nog volgens Het Laatste Nieuws zeker niet het geval: Ait El Hadj sprak reeds met Roberto Martínez. En dat zou naar overbelasting dus een uitstekende zaak zijn voor Anderlecht.

Poll: Vind jij het een goede zaak voor Anderlecht als Ait El Hadj voor België zou kiezen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Marokko

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024