D'Onofrio en Preud'homme mogelijk met déze club opnieuw naar Belgische top

D'Onofrio en Preud'homme mogelijk met déze club opnieuw naar Belgische top
Maandag 31 mei 2021 - 10:00   I   door Redactie

De één is vertrokken bij Antwerp, de ander bij Standard, maar Luciano D'Onofrio en Michel Preud'homme zullen elkaar altijd wel vinden. Deze keer ook opnieuw in de Jupiler Pro League?

Ze hebben beiden hun leeftijd - D'Onofrio is er 65, Preud'homme is er 62 - maar het voetbaldier in hen is nog lang niet op pensioen. Dus denken ze eraan om opnieuw aan de slag te gaan. Liefst samen en liefst ook in België, zo valt te horen.

Maar dan blijven er niet zo gek veel mogelijkheden meer over. Bij de Belgische topclubs zijn alle postjes bezet en Antwerp en Standard zijn logischerwijze ook al uitgesloten. D'Onofrio werd eerder al gelinkt aan Seraing en dat zou een optie blijven.

Maar er duikt nu naar verluidt nog een andere mogelijkheid op. Met name Charleroi. Na het desastreuze voorbije seizoen wil voorzitter Mehdi Bayat er alles aan doen om de Karolo's opnieuw bij de (sub)top te laten aansluiten.

Voorwaarden

En in dat opzicht zou de ervaring en expertise van D'Onofrio en Preud'homme natuurlijk van goudwaarde zijn. De vraag is in hoeverre Bayat zich zal kunnen vinden in de voorwaarden van het duo. Niet zozeer financieel, maar wel organisatorisch.

Want beiden zijn gewoon om met een zekere zelfstandigheid te werken en vooral vanuit een positie waar ze zelf de touwtjes in handen hebben. Afwachten of er ook effectief een samenwerking uit de bus komt.

Poll: Zou Charleroi een goede zaak doen met het aanstellen van het duo?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard  I  Seraing  I  Charleroi

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024