Radja Nainggolan staat voor shocktransfer naar Belgische topclub

Radja Nainggolan staat voor shocktransfer naar Belgische topclub
Zondag 30 mei 2021 - 17:00   I   door Redactie

De zomermercato zit eraan te komen en dan zit er altijd ergens wel een verrassing tussen. In het geval van Radja Nainggolan wel een hele grote, want de ex-Rode Duivel zou terugkeren naar België.

Nainggolan is nog altijd eigendom van Inter, maar speelde de voorbije twee jaar op huurbasis bij Cagliari. In principe moet hij nu dus terugkeren naar Milaan, maar daar zitten ze echt niet op hem te wachten.

Omdat Inter - waar hij nog tot juni 2022 onder contract ligt - de middenvelder absoluut van de hand wil doen, laten ze de prijs serieus zakken. Tot 5 à 6 miljoen euro. Maar omdat Cagliari niet zo kapitaalkrachtig is en Nainggolans salaris ook al niet van de poes is wordt dat een moeilijke zaak.

Waardoor onze landgenoot opeens over een andere opportuniteit is beginnen nadenken. Want in de wandelgangen valt te horen dat Antwerp een serieuze inspanning wil leveren om Nainggolan binnen te halen en daar ook vol voor gaat.

Titel

Hoewel hij in hart en nieren een Beerschot-fan is en nooit onder stoelen of banken stak dat hij een terugkeer naar 't Kiel wel zag zitten, klinkt het nu dat Nainggolan zich zou laten verleiden door het sportieve project van Antwerp.

Met de nieuwe trainer Brian Priske aan het roer wil The Great Old immers een gooi naar de titel doen en daarbij zou Nainggolan met zijn ervaring een steunpilaar moeten worden. Zowel sportief als financieel is Beerschot natuurlijk een stuk minder aantrekkelijk.

Tijd is rijp

Op zijn 33ste zou hij naar verluidt ook de tijd rijp achten om terug te keren naar België. Afwachten hoe dit dossier zich de komende weken ontwikkelt, maar het zou alleszins een serieuze transferbom zijn.

Poll: Zou Nainggolan Antwerp mee aan de titel kunnen helpen?

TAGS  I  Inter  I  Cagliari  I  Beerschot  I  Antwerp

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023